sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Sunnuntai-illan höpinöitä

Viimeinen Sny-paketti saapui jo torstaina, mutta kiireistä johtuen en ehtinyt bloggailemaan aiemmin. Paketti oli jälleen kerran ihana, sisälsi namia (menijo), neljä kerää lankaa (alaskaa ja big softia) nalle-puikko-stoppari-asioita, ja superihanan kiroileva siili- kassin! Oiii! Kiitoskiitoskiitos!


Paketissa oli myös superihana kortti, joka kertoi, että ihanaisia paketteja lähetellyt henkilöni oli Aiju Lirularu- blogista. Suurensuuri halaus sinulle Aiju <3


Mutta niin, on täällä tapahtunut neulomistakin. Yellow Harvest- lapaset Aijulta saamastani Alaskasta, kauniinkaunis malli. Ihanaa lankaa. Tähän saakka on päästy yhden junamatkan ja yhden leffan avulla. Aika hidasta. Näistä tulee joko lapaset minulle tai sitten joululahja rakkaalle ystävälle. Riippuu vähän siitä, miten paljon tykkään lopputuloksesta.


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille täällä piipahtaville!

lauantai 15. marraskuuta 2008

Messuilua

Kävinpä eilen messuilemassa, sain jopa yllättäen yhden koulukaverin mukaan ja kivaa oli.

Mukaan tarttui kassillinen lankaa ja ihanainen kirja, 400 knitting stitches, Hobboksilta alennettuun hintaan 20€. Tosiaankin sen arvoinen. Selailin tuota jo aiemmin syksyllä yhden ystäväni äidin luona, ja sitä oikeastaan etsinkin tuolta messuilta.




Priima-villaa, sateenkaaren väreissä ja siniviolettina, molempia noin 100g.

Regian ihanaa sukkalankaa Kaffe Fassetin suunnittelemilla raidoilla. AAAAH. (Ainiin, näin Jukka Rintalan messuilla! Uu! Tuijotin pitkään ja käyttäydyin muutenkin kuin fani, mutta niinhän olenkin. Uskomatonta miten joku pystyy Suomessa tekemään sellaista uraa ja pärjäämään tekemällä niin luksus-asioita, tässä maassa missä kaiken pitää olla maanläheistä ja yksinkertaista! Fanitus fanitus ihqutus hiih!)

Pirtin kehräämöstä sateenkaaren väristä hahtuvaa, nams.

Novitan osastolta ihanaa pinkkiä Rose Mohairia.

Ja täällähän tosiaan sitten eletään hernekeitolla loppukuu. Tai -vuosi.

Nyt kun vielä löytyisi aikaa neuloa.

torstai 13. marraskuuta 2008

Moikmoikmuisk

Huomenna olisi tarkoitus suunnata Kädentaito-messuille koulun jälkeen. Jos bongaatte yksinäisennäköisen tytön jolla on punainen takki, mustat kynnet ja hurmaantunut kiilto silmissä, tulkaa moikkaamaan!

Meille muutti tällainen, sitä pitää taas viikonloppuna matkata hoitamaan: