torstai 5. helmikuuta 2009

Here we go again.

Onpas hetki vierähtänyt viime päivityksestä. On ollut kiirekiirekiire koulussa ja viikonloput sujuneet ihan muissa puuhissa kuin kitkuttaessa.

Valmiiksi saakka on saatu yhdet lapaset, mutta koska ne ovat mustat peruslapaset, en edes ala kuvaamaan. Niiden piti olla synttärilahja isälle, mutta lapasista tulikin liian lyhyet ja pitäisi purkaa ja tehdä uusiksi ja kaikkihan osaa varmaan arvata miten paljon rrrakasta purkamista. Juuriniin. Ihankauheesti.

Jokatapauksessa, puikoilla on Laminaria, luoja ties monettako kertaa. Päätin vähän improta pois tuota yläosan kuviota joka on vaan tylsäkökkö (eikä edes pitsinen), saamme ehkä joskus nähdä onnistuiko improvisaationi. Lankana ohut pirkkalanka ja puikot 4mm addit.

Syksyllä painettiin paitoja kavrujen kanssa, ja tänään innostuttiin taas kangasväreistä. Tällaisen tein tänään ja uusia ideoita suhisee päässä... Paita on miesten perusteeppa H&M:ltä (kaksi euroa halvempi kuin naisten vastaava paita, sopii ja on mukava, so why not?), kangasväri Sinooperista ja kasetin kuva on täältä. Tyksin.

Yksi hassu vei minut tammikuussa Tallinnaan, ja tuollaisen kirjan löysin sieltä. Eesti Kirinkindad (ravelrylinkki) vaikuttaa kovin kivalta, vaikken olekaan ehtinyt siitä vielä mitään aloittamaan. Ehkä joskus... lomalla.... tai kun valmistuu... tai sitten vaan silittelen tuota kirjaa ja mietin mitä kaikkea voisi tehdä jos olisi aikaa.

Anni kiittää ja kuittaa ja muistuttaa siitä, kuinka paljon arvostaisi lukijoiden puumerkkejä kommenttilaatikossa.

Ps. Täällä on jo aloitettu lähtölaskennan kesän Provinssirockiin!