tiistai 29. syyskuuta 2009

365

Olipa kerran kolme kerää alpakkalankaa, joka halusi kaulahuiviksi. Aloitus sujuikin hyvin, kunnes neulojaa alkoi kyllästyttää.

Alpakkakasa jäi surkeana odottamaan jatkoa tai purkua, mutta kumpaakaan ei näyttänyt tulevan, kunnes! Neuloja pistettiin neulomiskieltoon kyynärpään oireilun vuoksi ja hän päätti vihdoin tehdä kalenteriinsa uudet kannet (vanhat olivat vaaleanpunaiset, hyh miten herkkää).
Neuloja käveli Tiimariin, osti huopaa ja alkoi värkkäillä.

Seuraavana päivänä neulojan kanssa-asuja halusi katsoa natsizombiekauhu-elokuvan nimeltään Doed Snoe, joten tyttö siivosi lankavarastoaan pelotuksen poistamiseksi. Sieltä löytyi unohtunut alpakka, joka olikin sattumalta ihan samanlevyinen, kuin kalenterinkannen alareuna....

Ja siitä se ajatus sitten lähti!

tiistai 15. syyskuuta 2009

Syys-oranssia

Valmistunutta, josta kanssa-asuja väittää, että se on yhdessä tehty, hän kun katkoi langanpätkiä.


Arvatkaa mitä! Mullon hovikuvaaja! En tosin vielä alkanut nillittää kuvaustaustoista ja siitä et valoisaan aikaan pitäis napsia kuvat, mut edistystä, darlings. Joskusvielä saatte ehkä semi-kivantasaoisia kuvia.

Paitanen kuvassa on Corona, noin suurinpiirtein, neulottuna Patonsin Sorbet-langasta 5mm puikoilla. Lankaa kului 11 kerää eli 550g.


En tehnyt ohjeen mukaista huppua, koska. Joskus vyötärön paikkeilla katsottiin leffaa enkä sit kehdannut nousta etsimään ohjetta löytääkseni lisäys/kavennus-ohjeita, ja tein omasta päästä. Sitten meni aika pitkään niin, etten jaksanut etsiä ohjetta käsiini, ja kun pääsin siihen kohtaan, missä huppua olisi pitänyt alkaa tehdä, oli silmukoita jäljellä aika paljon vähemmän kuin olisi pitänyt. Joten oikaisin ja tein näin.

Ja siis, en ois tietenkään mitään huppua halunnutkaan.

Samalla kuvien taustat muuten antaa teille oikein kivan kuvan siitä, millaista on meillä kotona. Kivasti sotkuista ja meidännäköistä. Huomatkaa pinkki pörrötuoli.