keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Paljon onnea anni

Koska olen armottoman nörtti, on tämä postaus ajastettu sille minuutille, jolloin olen 20 vuotta itse tätä maapallon ilmaa hengitellyt. Itse olen toivottavasti tällä hetkellä kavereiden kanssa mussuttelemassa kakkua (vadelmavaniljarahka täytekakkua)

Olen lahjonut itseäni:Lankaa ja lehti. Vogue Knittingin holiday issue ja teeteen alpakkaa neljä kerää. Kotosalla on samaista lankaa kolme kerää kivassa oliivinvihreässä sävyssä, ja ehkäpä noista kaikista yhdessä tulee isona joku kiva raidallinen takkiasia. Sellaisesta näin unta. Tai oikeastaan uni oli eri asiasta mutta siinä minulla vain oli sellainen villatakki.

Koska on ollut hirveä kiire (joopajoo...) ei ole neulomista tapahtunut. Mutta ehkäpä ensi viikonloppuna sitten taas kotosalla.

Palagalta sain ihanan huoionosoituksen, ja tahdon sen antaa eteenpäin Katjalle, Liisalle, Terhille, Auralle ja Teisalle. Te aina piristätte päiviäni ihanilla postauksillanne, kiitos siitä!


PS. SNY:ltä saamani huivi, hanskat ja calorimetry ovat olleet käytössä ja pidän niistä kovin, nyt vaan on niin pimeää, ettei niistä saa näillä taidoilla hyvää kuvaa. Mutta joskus. I promise.

4 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!

Ja kiitos tunnustuksesta! :D Sinunkin blogisi luen tarkkaan, kommentoinnin kanssa nyt on aina vähän niin ja näin.

Mahtaakohan tuo VK tulla/olla tullut tänne päin Suomea? Täytyy varmaan mennä huomenna katsomaan. Onkos hyviä ohjeita?

Maiju kirjoitti...

Paljon onnea!

katja73 kirjoitti...

Oh, myöhästyneet mutta sitäkin aurinkoisemmat syntskäonnittelut ja -halaukset Päivänsäteelle :)
Oliko kovat kekkerit ku osui päivä pikkulauantain kohdalle?

Kiitos pystistä, lämmittää kovin syksyistä mieltä :) Ja tunne on muuten molemminpuolinen, sun blogia on kiva lukea, raikas, iloinen ja positiivinen..

JaanaM kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut minunkin puolestani!