perjantai 24. lokakuuta 2008

Uskomattomuus!

Eilen palauduin kotiin joskus puolen kahdentoista aikaan (kamalan järkevää, kun tänään alkaa koulu puoli yhdeksältä), ja eteisen hyllyllä odotti pehmeä paketti SNY:ltäni. Eka ajatus oli että mitä kummaa, ei vielä ole marraskuu? Mutta paketin avattuani sieltä löytyikin suloinen Kiroileva Siili-kortti, joka toivotti hyvää syntymäpäivää! Ja, ihmiset rakkaat, tätä en vieläkään ole ihan sisäistänyt: huivi, calorimetry ja sormikkaat! Ihanan pehmoiset, ruskeat ja lämpöiset talvitamineet.

Kiitos miljoonasti Salaiselle Ystävälleni, olen niin käsittämättömän liikuttunut etten edes osaa muuta sanoa. Monenenmonta halausta Sinulle!

Iltapäivällä mahdollisesti kuviakin näistä ihanuuksista, ja uusista lankaostoksista. (hups).

2 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani

Anonyymi kirjoitti...

Olin vähän ajoissa liikkeellä, mutta aika lähellähän se oikea päivä jo on :) Onneksi paketti mahtui postiluukustanne, ettei tarvinnut hakea postista. Sitä vähän postin sedän kanssa arvuuteltiin ;)

Lankana tamineissa on Florica, joka taitaakin olla sulle jo tuttu. Konepestäviä siis. Huivi on Jatan ihana malli Zetor ja sormikkaat Villapallon Ruskakäsineet. Calorimetrya ei varmastikaan tarvitse sen enempää esitellä :)

Paketissa oli mukana myös roppakaupalla lämpimiä ajatuksia, toivottavasti antavat extralämpöä vielä!