perjantai 8. tammikuuta 2010

Friends welcome, relatives by appointment.

Ekana; hyvää uutta vuotta kaikille!

Sitten asiaan. Tämä ihanainen valmistui jo joulukuun alkupuolella, mutta kiitos talven, bloggauksen kestäviä kuvia saatiin aikaan vasta tänään, kivan kirpakassa -21 C kuvaussäässä.


Mallina on Mari Muinosen Sylvi. Lankana Gedifra Akona jonka kärräsin Tallinnasta syksyllä kun siellä poikaystävän ja hänen vanhempiensa kanssa käytiin. Lanka oli reippaasti ohkaisempaa kuin mallissa, mistä syystä takki on pikkaisen liian pieni ja paljon lyhyempi kuin muiden versiot. Mutta mielestäni toimii oikein kivasti auki pidettynä.


Selän ja hupun palmikkokuviointi on nerokas. Sen neulominen oli haastavaa, mielenkiintoista ja sopivan helppoa, niin, ettei hermo mene. Anni <3 palmikot.

Viimeisenä vielä kuva, jossa näkyy lisäksi tuo ihana eteismatto josta varastin otsikonkin ja jonka sain joululahjaksi (siitä lähtee karvaa, joten kätevänä tyttönä hoidin sen puistelemisen samalla reissulla)


Täällä jatkuu maaninen kitkutus, joten toivottavasti palaamme asiaan ennemmin kuin myöhemmin!

ps. hei kaikki kahelit, ilmoittautukaa vaihtoon, eka jota järjestän!

7 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Tosi kaunis!
Hauska eteismatto myös :D

katja73 kirjoitti...

Oi, onpa ihana sylvi, tahtoo kans!! Värikin on jotenkin niin sinua :)

Mullakin olis yks ihana villatakki valmiina, muttakun kuvaaminen on nykyään niiiin vaikeeta. Mutta voin kertoo, että se lämmittää ihanasti näillä pakkasilla :) Ja työkaverit kadehtii mun ihananpaksua talvivillatakkia :)

hillanen kirjoitti...

Oi, onpa ihania ja sieviä ja ihania ja sieviä ja oi miten kivoja kuvia ja ihanainen Sylvikin ja eteismatto, jee!

Tui kirjoitti...

Ihana ihana ihana!

Paula kirjoitti...

Ihana Sylvi! Itselläkin tuli juuri aloitettua kyseinen takki, Novitan Isoveljestä ja toiveissa olis juurikin tuommoinen reippaasti alkuperäismallia lyhyempi versio, saapa nähdä millainen on lopputulos ja kuinka kauan sen saavuttamiseen menee!

Susku kirjoitti...

Onpa kaunis Sylvi, ja vielä ihanan värinenkin! Miusta tuo pituus näyttää tosi hyvältä, tykkäisin varmaan itselläkin mieluummin tuollaisesta vähemmän pitkästä mallista, helpompi käyttää sisätiloissakin. Mutta nämähän on ihan mielipideasioita..

satumh kirjoitti...

on se ihana. millonhan sitä sais oman alulle..