maanantai 25. tammikuuta 2010

Talvilämpöä

Huh miten kova päivitysvauhti - lupaan tosin, että tästä eteenpäin hidastuu.

Aloitin Tangled Yoke Pulloverin jo alkusyksystä. Siihen väliin kiilasi mm. Sylvi, joululahjaneuleet ja muutama muu pikkujuttu. Lopulta kuitenkin Tangled valmistui ja sai napitkin pintaansa.

Tykkään tästä ihan hirmuisesti. Malli on kovin kekseliäs, etenkin sivu"saumoista" tykkäsin kovasti. Ja siitä, että saumoja jäi yhteensä noin 20cm pääteltäviksi.

Lankana on Dropsin Alpaca, jota kului karvan yli 6 kerää (luulisin) 4mm puikoilla. Seitsemännen avasin nappien ompelua varten! Langasta tuli uusi suosikkini; niin pehmeää, niin kauniin väristä. Neulepinta on ihanan pehmeää ja ohutta. Kuitenkin ainakin näin kokeilukäytössä takki on vaikuttanut hyvin lämpimältä.


Kuvat on otettu hyvin kylmänä päivänä, siksi pönötys.

3 kommenttia:

helena kirjoitti...

Kaunis! Joka puolella on nyt ihania harmaita neuleita, mistähän mäkin saisin tuollaisen ihanan harmaan villiksen?

Terhi kirjoitti...

Melkein sotkit mun todo-listan tällä neuleella (varsinkin kun se on Alpacasta josta jo pari neuletta haluaa tulla) mutta jätetään tää kuitenkin ensi syksyyn. Ihana on!

Villasukka kirjoitti...

Miun lempparitakkimalli! Tein ekan kanssa dropsin alpakasta ja se sitten venahti käytössä.... hihansuista tuli himppa leveät.... Toisen version tein ohjeen langasta ja vähensin hihansuista 10 silmukkaa.

Ja se kamera! Miulla on kaksi kameraa (ja kännyssä kolmas, huono). Se kamera jolla yleensä kuvaan kissoja on se vanhempi, Canon Powershot S5 IS. Erinomainen ja tykkään kääntyvästä näytöstä. Nuo talvikuvat oli otettu sillä ns. paremmalla eli Canon 500D. Sen ainoa huono puoli on ettei siinä ole kääntyvää näyttöä. Mutta siihen mulla on ihana makrolinssi!